Effektiv ventilationsservice med fokus på kvalitet i København Odense, Esbjerg, Aarhus, Aalborg og resten af Danmark

Indeklimaet er en vigtig del af miljøet på arbejdspladser, i institutioner, på hospitaler og i hjemmet. Derfor er det vigtigt med rum, der alle har det rette luftskifte samt det rigtige ventilationsanlæg.

Danskventilationsrens.dk er et kompetent ventilationsfirma, der sikrer erhvervs- og privatkunder et optimalt indeklima med hjælp fra effektive og holdbare ventilationsløsninger baseret på den enkelte kundes behov.

Kvalitet, faglig stolthed og god service er nogle af de absolut vigtigste kerneværdier hos os. Vi gør altid vores ypperste for at finde en holdbar løsning til alle vores kunder, hvad enten det drejer sig om en større eller mindre opgave.

Som et professionelt og erfarent ventilationsfirma med kunder fra hele Danmark, har vi stor erfaring med et hav af opgaver inden for ventilation. Vi hjælper gerne med ventilationsmontage og rens af ventilationsanlæg og sikrer desuden, at jeres ventilationsanlæg altid yder sit maksimale med vores ventilationsservice.

Vil du have et tilbud?

Fordele ved ventilationsservice – vi dækker København og hele Danmark

Bliver anlægget ikke serviceret regelmæssigt, er der en større risiko for, at der opstår problemer eller fejl. Dette resulterer typisk i et unødigt forbrug af energi samt store omkostninger ved reparationerne. I værste tilfælde kan det også resultere i udskillelsen af partikler, der påvirker indeklimaet på den værst mulige måde.

Der er derfor flere fordele ved at lave en aftale med Danskventilationsrens.dk om at foretage ventilationsservice og ventilationsrens af jeres anlæg. Alle vores servicetjek eller rensninger af ventilationskanaler og rør aftales individuelt med kunden efter behov, så vi sammen kan finde ud af, om I ønsker en fast serviceaftale, eller blot kontakter os, når I mener, at det er tid. Nogle af disse fordele er:

N

Maksimal ydeevne

N

Konstant sundt indeklima

N

Mindre energiforbrug

N
Vedligeholdelse af ventilations­an­læg­get

Indregulering af ventilationsanlæg

Hos Danskventilationsrens.dk tilbyder vi indregulering af alle former for ventilationsanlæg, der omsættes i en grundig indreguleringsrapport – også kaldet en målerapport.

Når et ventilationsanlæg netop er sat op, er det vigtigt, at det bliver indreguleret korrekt. På den måde sikres det, at de rette luftmængder kommer frem til alle rum. Et anlæg, der er indreguleret korrekt, fungerer med et lavt tryk og har samtidigt et lavere forbrug af strøm.

Professionel ventilationsanlægsservice med fokus på effektivitet og grundighed

​Et beskidt ventilationsanlæg yder ikke sit maksimale. Hvis anlægget ikke vedligeholdes, vil der derfor være større risiko for, at det går udover indeklimaet samt energiregningen.

Professionalisme, grundighed og effektivitet er nøgleord, som vi bestræber at arbejde efter. Ventilationsservice skal udføres til den planlagte tid, og anlægget skal fungere optimalt, når vi er færdige med opgaven.

Hos Danskventilationsrens.dk har vi gode erfaringer med at indgå faste serviceaftaler med vores kunder, så det ikke glemmes i farten. Vi kan dog også tilbyde, at aftale et besøg fra gang til gang, eller at I ringer, når I har brug for det.

Vi tilbyder bl.a.:

N

Nilan service

N

Danfoss service

N

Lindab service

N

Med mere

Ventilationsservice

Ventilationsmontage udført af erfarne ventilationsmontører

Med et godt hold af ventilationsmontører tilbyder Danskventilationsrens.dk ventilationsmontage af ventilationsanlæg.

Vi sætter en stolthed i at udføre fejlfrie opgaver med fokus på omhyggelighed, så vi opnår det bedst mulige resultat for jeres indeklima.

Vores faglighed og mange års erfaring inden for ventilation gør, at det er muligt for os at montere et ventilationsanlæg, der lever op til jeres ønsker og behov. Vi sætter en ære i altid at imødekomme vores kunders krav, hvorfor vi mener, at vi er den rette samarbejdspartner, hvis I har behov for en ventilationsløsning.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på ventilationsservice i København, Odense, Esbjerg, Aarhus og Aalborg

At vedligeholde sit ventilationsanlæg med et servicetjek er en vigtig del i at bevare det gode indeklima samt et anlæg, der yder sit optimale. Har I spørgsmål vedrørende ventilation, eller ønsker I et uforpligtende tilbud på ventilationsservice eller ventilationsrens, er I altid velkomne til at ringe til os på tlf. 92 82 20 30.

Vi har udført ventilationsservice for kunder i København, Odense, Esbjerg, Aarhus, Aalborg og hele Danmark.

Vil du ringes op?

Udtalelser fra kunder:

Michael Hedelund

Hvad skal jeg næsten sige – andet end tusind tak!!
Uha, det siger næsten sig selv, det kan ikke være sundt at have sådan nogle rør siddende lige over hovedet.

Lærke kunne mærke ventilationen i bruserummet på gæstebadeværelset – og så duggede spejlet ikke for første gang i …..mange år.
Jeg selv sov fra 23 til 6.30 uden at vågne i løbet af natten. Det kan være tilfældigt, men jeg håber det ikke.

Mon ikke jeg kan finde en kunde eller 2 til dig.

Winnie's Hårgalleri

Jeg driver en frisørsalon, hvor der er installeret sugearme ved 3 betjeningspladser.

Selvom der har været skruet helt op for hastigheden, er sugeevnen med tiden blevet ringere og ringere.

Men efter et besøg af Kim’s Ventilationsrens, er alle rør nu helt fri for skidt og lugten fra diverse permanent væsker forsvundet. Samtidig har jeg også fået et bedre indeklima.

Jeg kan derfor varmt anbefale alle mine kollegaer at gøre det samme.

Med venlig hilsen
Winnie Andersen

Stephan Lundgren

Efter vi overtog nøglen til vores nye hus i 2010, har der ikke været foretaget nogen former for rensning af ventilations-anlægget, som langsomt er blevet mere og mere tilstoppet. Dette påvirkede udluftningen på badeværelset, hvor damp fra brusebad længe hang i luften.

Derfor kontaktede vi DanskVentilationsrens.dk, som foretog en grundig rensning af alle rør, filtre og loftspjæld.

Herefter har vi igen fået et velfungerende ventilationsanlæg, som tilmed blev indreguleret påny.

Med venlig hilsen

Stephan Lundgren

Thomas Utne

De er rigtig gode til at rense genvindingsanlæg til perfektion.