Få et sundt indeklima med boligventilation og villaventilation

Det indeklima, som en familie bevæger sig rundt i dagligt i hjemmet, er utrolig vigtigt. Mange tænker ikke over det, da et henholdsvis usundt eller sundt indeklima ikke kan ses med det blotte øje.

Vi ved alle sammen, hvor vigtigt det er at få luftet godt og grundigt ud dagligt – MEN får vi gjort det? For det meste glemmer vi det i en travl hverdag med mange gøremål. Dette fører til, at hjemmet kan indeholde bakterier og mikroorganismer, der gør os syge.

Med boligventilation kan et godt og sundt indeklima opnås. Boligventilation sørger for et luftskifte og renser luften i boligen for sundhedsskadelige partikler. Lad os i Danskventilationsrens.dk hjælpe jer med at indånde frisk luft.

Godt og effektivt villaventilationsanlæg – Professionel villaventilation til private boliger

Når du skal vælge villaventilation, findes der mange forskellige løsninger. Alle løsninger har hver deres fordele. Derfor er det essentielt, at vi sammen får en snak om, hvad I ønsker. Derved kan vi vejlede jer til den bedst mulige løsning med vores erfaring og ekspertise inden for området.

Ved valg af villaventilationsanlæg er der flere muligheder. Der er findes for eksempel Danfoss villaventilation, Genvex, Nilan og andre mærker til en holdbar løsning. Hvilken løsning der er bedst, kommer an på behovet.

Vi vejleder altid ud fra bygningsreglementet, når der skal vælges et ventilationsanlæg. Der er mange krav til anlæggene i forbindelse med nybyggeri – hvorimod, der ikke er nogen i forbindelse med en renovering.

Vil du have et tilbud?

Vi tilbyder både boligventilation og ventilation i etagebyggeri

Et ventilationsanlæg i etagebyggeri er ligeså vigtigt som at have det i en privat bolig. Uanset hvor vi bor, skal der være et sundt indeklima. I et etagebyggeri er langt flere afhængige af en god ventilation.

Fordelene for beboerne, ved et ventilationsanlæg i etagebyggeri, er mange, da det både har sundhedsmæssige og økonomiske fordele. Det mindsker risikoen for astma, allergi og generel sygdom, med det rette ventilationsanlæg kan der også spares på varmeregningen.

Derudover har et ventilationsanlæg også en indflydelse på selve bygningen. Det forlænger nemlig bygningens levetid ved at holde den i en sund stand, der mindsker behovet for vedligeholdelse.

Erfarne hænder til boligventilationsanlæg og ventilationsmontage

Danskventilationsrens.dk er specialister i ventilationsmontage af alle typer ventilationsanlæg. Vi står gerne til rådighed med både rådgivning og montering i forbindelse med køb af et ventilationsanlæg. Vi tilbyder ligeledes ventilationsservice, Genvex service, indregulering af ventilationsanlæg m.m.

Hos Dansk Ventilationsrens monterer vi alle typer ventilationsanlæg til private boliger, etageejendomme, institutioner, kontorer, lagerhaller, autoværksteder m.m. Har I brug for kyndig vejledning og ventilationsmontage, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten, er vi den rette samarbejdspartner.

Med vores professionelle hjælp til ventilationsmontage får I blandt andet:

N

Et ventilationsanlæg, der matcher jeres behov

N

Dimensionering af alle dele af ventilationsanlægget

N

Uddannet og altid opdaterede

N

 Montering, der sikrer et lydløst anlæg

N

Et samarbejde I kan have tillid til

Ventilationsrens og ventilationsservice opretholder et sundt indeklima

Efter monteringen af ventilationsanlægget er det alfa og omega, at det bliver vedligeholdt. Hvis ventilationsanlægget ikke bliver vedligeholdt med ventilationsrens og ventilationsservice, vil det ikke fungere optimalt i længden.

Med den rette form for ventilationsservice og ventilationsrens vil I bibeholde alle ventilationsanlæggets kvaliteter:

N

Sundt indeklima

N

Fugtfjernelse

N

Konstant frisk luft

N

Mindre risiko for sygdom, allergi og astma

N

Genanvendelse af varmen

Kontakt os og kom sikkert i mål med boligventilation

Er der brug for hjælp til at vælge den rette løsning? Så er I meget velkomne til at henvende jer på tlf. 92 82 20 30.

Vi kører ud til kunder fra København, Odense, Esbjerg, Aarhus, Aalborg men dækker gerne hele Sjælland, Fyn og Jylland.

Vil du ringes op?

Udtalelser fra kunder:

Michael Hedelund

Hvad skal jeg næsten sige – andet end tusind tak!!
Uha, det siger næsten sig selv, det kan ikke være sundt at have sådan nogle rør siddende lige over hovedet.

Lærke kunne mærke ventilationen i bruserummet på gæstebadeværelset – og så duggede spejlet ikke for første gang i …..mange år.
Jeg selv sov fra 23 til 6.30 uden at vågne i løbet af natten. Det kan være tilfældigt, men jeg håber det ikke.

Mon ikke jeg kan finde en kunde eller 2 til dig.

Winnie's Hårgalleri

Jeg driver en frisørsalon, hvor der er installeret sugearme ved 3 betjeningspladser.

Selvom der har været skruet helt op for hastigheden, er sugeevnen med tiden blevet ringere og ringere.

Men efter et besøg af Kim’s Ventilationsrens, er alle rør nu helt fri for skidt og lugten fra diverse permanent væsker forsvundet. Samtidig har jeg også fået et bedre indeklima.

Jeg kan derfor varmt anbefale alle mine kollegaer at gøre det samme.

Med venlig hilsen
Winnie Andersen

Stephan Lundgren

Efter vi overtog nøglen til vores nye hus i 2010, har der ikke været foretaget nogen former for rensning af ventilations-anlægget, som langsomt er blevet mere og mere tilstoppet. Dette påvirkede udluftningen på badeværelset, hvor damp fra brusebad længe hang i luften.

Derfor kontaktede vi DanskVentilationsrens.dk, som foretog en grundig rensning af alle rør, filtre og loftspjæld.

Herefter har vi igen fået et velfungerende ventilationsanlæg, som tilmed blev indreguleret påny.

Med venlig hilsen

Stephan Lundgren

Thomas Utne

De er rigtig gode til at rense genvindingsanlæg til perfektion.