Ventilationsfirma i Aalborg, Nordjylland og Midtjylland – Vi hjælper med alt inden for ventilation i Aalborg

Et godt indeklima er vigtigt for vores trivsel og sundhed. I dag er mange nybyggede huse bygget tæt og højisoleret, hvorfor det er nødvendigt med en mekanisk ventilation, der sørger for et luftskifte i rummene.

Dårligt indeklima giver optimale livsvilkår for skimmelsvamp, husstøvmider og andre komponenter, der påvirker helbredet og boligen på værste måde.

Med et ventilationsanlæg bliver den dårlige luft løbende skiftet ud med frisk, ren og sund luft. Hos Danskventilationsrens.dk forstår vi vigtigheden af et godt indeklima. Derfor påtager vi os alle opgaver, store såvel som små, for private, erhverv og boligselskaber i Aalborg og resten af Jylland. Uanset om det er i en privat bolig eller i et storkøkken, leverer vi altid håndværk af høj kvalitet.

Danskventilationsrens.dk er eksperter inden for ventilationsrens, så jeres ventilationsanlæg fungerer optimalt i mange år frem i tiden.

Specialister inden for rensning af ventilationskanaler, udsugning og ventilation i Aalborg

Hvis I har en formodning om, at der er støv og andre partikler i ventilationskanalerne, er det vigtigt at få disse renset.

Ventilationsrens sikrer, at der ikke bruges unødigt med strøm, samt at indeklimaet forbliver optimalt. Derfor anbefaler vi, at rensning af ventilationskanaler og rør foretages jævnligt, så der så vidt muligt undgås en reduceret ydeevne eller tilstopning.

Hos Danskventilationsrens.dk har vi specialiseret os inden for ventilationsrens, og tilbyder derfor løsninger til både boligselskaber, industri og private boliger. Vi laver en løsning, der er tilpasset til jeres specifikke behov og fokuserer desuden på at rådgive og vejlede alle vores kunder, så I opnår en aftale efter jeres ønsker.

Hvis I forsømmer rensningen af jeres ventilationsanlæg, vil der med tiden opstå problemer såsom:

N

Større risiko for helbredsgener

N

Stigende luftfugtighed

N

Mere CO2 i rummene

N

Forværret ydeevne

N

Stort energitab

N

Forhøjet brandrisiko

Vil du have et tilbud?

Effektiv ventilationsservice – Få hjælp fra et professionelt ventilationsfirma i Aalborg, Nordjylland og Midtjylland

Danskventilationsrens.dk tager hånd om en bred vifte af opgaver inden for ventilation. Vi besidder mange års erfaring i at varetage store og små opgaver – og vi står også klar til at hjælpe med at finde den rette løsning til jeres projekt!

I forbindelse med de forskelligartede opgaver inden for ventilation, er det altid en fordel at vælge et af de ventilationsfirmaer med professionel og serviceorienteret rådgivning. 

Dette får I hos Danskventilationsrens.dk, da vi sætter en ære i god kundeservice og veludført arbejde.

Vi går ind til alle opgaver med fokus på omhyggelighed, samt at slutresultatet bliver så godt som overhovedet muligt, hvad enten I har brug for ventilationsservice, ventilationsrens eller udsugning til storkøkkener.

Kontakt os og få styr på indeklimaet med et ventilationsfirma i Aalborg og resten af Nordjylland

Hvis I kunne tænke jer at få et uforpligtende tilbud på hjælp til en opgave inden for ventilation i Aalborg, Nordjylland eller omegn, er I mere end velkomne til at give os et kald på tlf. 92 82 20 30.

I må også meget gerne ringe, hvis I har spørgsmål til jeres projekt og ønsker at få mere viden om, hvordan Danskventilationsrens.dk vil tage sig af lige netop jeres opgave.

Vi har udført opgaver for kunder i Aalborg og Nordjylland herunder i bl.a. Randers, Silkeborg, Viborg, Herning, Holstebro, Skive, Hobro, Thisted, Frederikshavn, Skagen, Hirtshals, Ålborg og Midtjylland.

Vil du ringes op?

Udtalelser fra vores kunder:

Michael Hedelund

Hvad skal jeg næsten sige – andet end tusind tak!!
Uha, det siger næsten sig selv, det kan ikke være sundt at have sådan nogle rør siddende lige over hovedet.

Lærke kunne mærke ventilationen i bruserummet på gæstebadeværelset – og så duggede spejlet ikke for første gang i …..mange år.
Jeg selv sov fra 11 til 6.30 uden at vågne i løbet af natten. Det kan være tilfældigt, men jeg håber det ikke.

Mon ikke jeg kan finde en kunde eller 2 til dig.

Winnie's Hårgalleri

Jeg driver en frisørsalon, hvor der er installeret sugearme ved 3 betjeningspladser.

Selvom der har været skruet helt op for hastigheden, er sugeevnen med tiden blevet ringere og ringere.

Men efter et besøg af Kim’s Ventilationsrens, er alle rør nu helt fri for skidt og lugten fra diverse permanent væsker forsvundet. Samtidig har jeg også fået et bedre indeklima.

Jeg kan derfor varmt anbefale alle mine kollegaer at gøre det samme.

Med venlig hilsen
Winnie Andersen

Stephan Lundgren

Efter vi overtog nøglen til vores nye hus i 2010, har der ikke været foretaget nogen former for rensning af ventilations-anlægget, som langsomt er blevet mere og mere tilstoppet. Dette påvirkede udluftningen på badeværelset, hvor damp fra brusebad længe hang i luften.

Derfor kontaktede vi DanskVentilationsrens.dk, som foretog en grundig rensning af alle rør, filtre og loftspjæld.

Herefter har vi igen fået et velfungerende ventilationsanlæg, som tilmed blev indreguleret påny.

Med venlig hilsen

Stephan Lundgren

Thomas Utne

De er rigtig gode til at rense genvindingsanlæg til perfektion.