Ventilationsfirma på Fyn og Odense – Specialister i udsugning og ventilation

Hos Danskventilationsrens.dk er vi specialister inden for rens og service af ventilationsanlæg. Er du på udkig efter et erfarent og kompetent ventilationsfirma på Fyn tæt på Odense til at montere, servicere eller rense et ventilations- eller genvindingsanlæg, har vi mange års erfaring i faget.

Dårlig ventilation fører til et dårligt indeklima, hvilket kan være skadeligt for helbredet. Det reducerer ikke mindst koncentrationsevnen og trivslen i skoler og på arbejdspladser. Et dårligt indeklima er også generende i hjemmet, da det kan medføre træthed, irriterende øjne, hovedpine og allergi samt astma.

Penge brugt på ventilation er fornuftigt uanset behov. Lad Danskventilationsrens.dk hjælpe, så boligen, kontoret, autoværkstedet, storkøkkenet, skolen m.m. kan optimeres med frisk og ren luft.

Ventilationsrens og indregulering af ventilation af alle typer ventilationsanlæg

Et ventilationsanlæg sørger for et sundt indeklima, og det skal gerne fungere i mange år frem i tiden. Derfor er det en fordel, at anlægget renses og serviceres samt bliver indreguleret og får udskiftet beskidte filtre.

Hos Danskventilationsrens.dk sikrer vi, at ventilationsanlægget er i den bedst mulige stand, da det medfører det mest optimale indeklima.

Vi hjælper både private, erhverv og boligselskaber såsom:

N

Etageejendomme

N

Møntvaskerier

N

Værksteder

N

Kontorejendomme

N

Hospitaler

N

Skoler og andre institutioner

N

Og mange flere

Derfor kan vi hjælpe uanset behov, industri eller branche, hvis der er brug for ventilationsrens, ventilationsservice eller indregulering af ventilationsanlæg.

Vil du have et tilbud?

Kompetent ventilationsfirma på Fyn til udsugning og rensning af ventilationskanaler

Danskventilationsrens.dk har erfaringen, kompetencen samt alsidigheden til at udføre udsugning og rensning af ventilationskanaler. Vores fagfolk sikrer opgaver udført med høj kvalitet til skarpe priser. Selvom vores priser er skarpe, er vi et af de ventilationsfirmaer, der ikke går på kompromis med kvaliteten af vores udførte opgaver.

Vi tilbyder optimal og effektiv udsugning samt rensning af ventilationskanaler og sikrer et tilfredsstillende resultat hver gang. Med vores grundige tilgang sørger vi for at være en kompetent samarbejdspartner til alle opgaver inden for ventilation.

En professionel og effektiv rensning af ventilationskanaler medfører:

N

Et sundt indeklima

N

Et lavere forbrug af energi

N

Øger anlæggets levetid

N
Reducering af brandrisikoer

Veludført ventilationsmontage af erfarne montører

Det er muligt at udføre monteringen af et ventilationsanlæg på egen hånd. Det anbefaler vi dog ikke, da en lille monteringsfejl i sidste ende kan føre til store problemer. Hos Danskventilationsrens.dk monterer vi ventilationsanlæg til privatboliger, kontorer, industri, institutioner m.m.

Når vi monterer ventilationsanlæg, sørger vi for:

N
Dimensionering af ventilations­anlægget afhængig af behov
N

Veludført montering, der overholder alle bestemmelser, regler og krav

N

Et tillidsfuldt samarbejde med en kompetent sparringspartner

N

En hurtig og effektiv montering

Med et ventilationsanlæg er I sikret, at den luft, som familien, patienter, skoleelever eller medarbejdere indånder hver dag, er ren samtidigt med, at fugten holdes nede. Et godt indeklima fremmer hverken astma- og allergisymptomer eller andre helbredsproblemer og sikrer, at bygningen ikke bliver beskadiget.

Få et uforpligtende tilbud fra et ventilationsfirma nær Odense på Fyn

Danskventilationsrens.dk er eksperter i ventilationsrens og andre former for ventilationsopgaver på Fyn, og vi tilbyder både ventilation til boliger, industri og boligselskaber.

Vi sikrer, at der altid findes den helt rette løsning til jeres bolig eller virksomhed og vores ventilationsteknikere rådgiver gerne alle vores kunder om alt lige fra valg af ventilationsanlæg til rensning, service m.m.

I er altid velkomne til at kontakte os for at høre mere om vores ydelser inden for ventilationsanlæg på tlf. 92 82 20 30. Vi kommer også gerne med et uforpligtende tilbud.

Vi har udført ventilationsopgaver i Odense samt andre steder på Fyn bl.a. i Svendborg, Nyborg, Middelfart, Ringe, Otterup, Bogense og Faaborg.

Vil du ringes op?

Udtalelser fra kunder:

Michael Hedelund

Hvad skal jeg næsten sige – andet end tusind tak!!
Uha, det siger næsten sig selv, det kan ikke være sundt at have sådan nogle rør siddende lige over hovedet.

Lærke kunne mærke ventilationen i bruserummet på gæstebadeværelset – og så duggede spejlet ikke for første gang i …..mange år.
Jeg selv sov fra 23 til 6.30 uden at vågne i løbet af natten. Det kan være tilfældigt, men jeg håber det ikke.

Mon ikke jeg kan finde en kunde eller 2 til dig.

Winnie's Hårgalleri

Jeg driver en frisørsalon, hvor der er installeret sugearme ved 3 betjeningspladser.

Selvom der har været skruet helt op for hastigheden, er sugeevnen med tiden blevet ringere og ringere.

Men efter et besøg af Kim’s Ventilationsrens, er alle rør nu helt fri for skidt og lugten fra diverse permanent væsker forsvundet. Samtidig har jeg også fået et bedre indeklima.

Jeg kan derfor varmt anbefale alle mine kollegaer at gøre det samme.

Med venlig hilsen
Winnie Andersen

Stephan Lundgren

Efter vi overtog nøglen til vores nye hus i 2010, har der ikke været foretaget nogen former for rensning af ventilations-anlægget, som langsomt er blevet mere og mere tilstoppet. Dette påvirkede udluftningen på badeværelset, hvor damp fra brusebad længe hang i luften.

Derfor kontaktede vi DanskVentilationsrens.dk, som foretog en grundig rensning af alle rør, filtre og loftspjæld.

Herefter har vi igen fået et velfungerende ventilationsanlæg, som tilmed blev indreguleret påny.

Med venlig hilsen

Stephan Lundgren

Thomas Utne

De er rigtig gode til at rense genvindingsanlæg til perfektion.