Indregulering af ventilationsanlæg sikrer et konstant sundt indeklima

 Et ventilationsanlæg er vejen frem til et godt indeklima i mange år frem i tiden. Det kræver dog, at ventilationsanlægget af og til bliver indreguleret for, at det kan yde optimalt og sikre et konstant sundt indeklima.

En indregulering af et ventilationsanlæg betyder, at ventilationsanlægget tjekkes for, om det er indstillet korrekt efter monteringen. En korrekt indstilling sørger nemlig for, at den rette luftmængde bliver udskiftet i alle rum og lokaler.

Kort sagt er en indregulering af genvindingsanlægget nødvendigt med jævne mellemrum, så det ikke hverken yder for meget eller for lidt. Der er specielt brug for en indregulering af et ventilationsanlæg, hvis der sker større ændringer i indretning eller brug af lokalerne.

Hos Danskventilationsrens.dk laver vi altid en indreguleringsrapport, som udleveres til kunden. Her findes alle relevante data til fremtidigt brug. Efter montering og indregulering varetager vi også opgaver inden for ventilationsrens, der sikrer, at anlægget forbliver effektivt.

Vil du have et tilbud?

Vi foretager indregulering af Genvex, Danfoss, Nilan ventilation og andre løsninger

Hos Danskventilationsrens.dk ligger vores spidskompetence inden for ventilationsrens, men vi har også stor erfaring med andre former for ventilationsydelser.

Vi tilbyder blandt andet indregulering af ventilationsanlæg for både private og erhverv. Er det nødvendigt med en indregulering af anlægget i et hus, et etagebyggeri, på et hospital, i en institution, en lagerhal eller andet steds, klarer vi opgaven.

Vi indregulerer blandt andet ventilationsanlæg fra:

N

Genvex

N

Nilan

N

Danfoss

N

Lindab

N

Østberg

N

Systemair

N

Exhausto

N

 Med flere

Få abonnement på ventilationsservice

Når Danskventilationsrens.dk udfører en ventilationsservice, bruger vi specielle målere ved alle ventilationsanlæggets ind- og udgange. Ved hjælp af disse målerapporter kan vi se, om ventilationsanlægget stadig er indstillet korrekt. Hvis indstillingen ikke er korrekt laver vi en justering, så anlægget igen virker optimalt og hensigtsmæssigt.

Hos Danskventilationsrens.dk kan du få et abonnement på ventilationsservice. Her kommer vi helt automatisk til et servicetjek, så I ikke skal tænke over, hvornår det er tid til dette.

Skarpe priser på indregulering af ventilation

Der er to ting, som vi aldrig går på kompromis med hos Danskventilationsrens.dk. Den ene ting er kvaliteten af vores arbejde, og den anden er vores skarpe priser. Det er derfor muligt at få et uforpligtende tilbud på indregulering af ventilationsanlæg til en fordelagtig pris.

Prisen på indregulering af et ventilationsanlæg varierer alt efter, hvor stort anlægget er. Der er derfor en prisforskel på, om det er en indregulering af et ventilationsanlæg i et hus, et etagebyggeri, en kæmpe lagerhal eller andet.

Ønskes en pris på indregulering af ventilationsanlæg, giver vi gerne et gratis tilbud på lige præcis din opgave.

Indregulering af ventilationsanlæg

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på indregulering af ventilationsanlæg

I kan altid ganske uforpligtende tage kontakt til Danskventilationsrens.dk med spørgsmål vedrørende indregulering af ventilationsanlæg på tlf. 92 82 20 30.

Ønsker I et besøg, et tilbud eller information om vores andre ydelser såsom Genvex service, ventilationsrens, rensning af ventilationskanaler og rør m.v., skal I ligeledes være velkomne til at kontakte os.

Vi har hjulpet kunder i København, Odense, Esbjerg, Århus, Aarhus, Aalborg, på Sjælland, Fyn og i hele Jylland.

Vil du ringes op?

Udtalelser fra kunder:

Torben Lohse

Jeg vil gerne udtrykke min positive indtryk af dine folk.

Super flinke, dygtige og rasende kundemindet…. Dem kan du sgu godt være stolte af.

God jul og jeg vil klart anbefale jer hvis jeg kender andre der skal have indreguleret ventilationsanlæg.

Winnie's Hårgalleri

Jeg driver en frisørsalon, hvor der er installeret sugearme ved 3 betjeningspladser.

Selvom der har været skruet helt op for hastigheden, er sugeevnen med tiden blevet ringere og ringere.

Men efter et besøg af Kim’s Ventilationsrens, er alle rør nu helt fri for skidt og lugten fra diverse permanent væsker forsvundet. Samtidig har jeg også fået et bedre indeklima.

Jeg kan derfor varmt anbefale alle mine kollegaer at gøre det samme.

Med venlig hilsen
Winnie Andersen

Michael Hedelund

Hvad skal jeg næsten sige – andet end tusind tak!!
Uha, det siger næsten sig selv, det kan ikke være sundt at have sådan nogle rør siddende lige over hovedet.

Lærke kunne mærke ventilationen i bruserummet på gæstebadeværelset – og så duggede spejlet ikke for første gang i …..mange år.
Jeg selv sov fra 11 til 6.30 uden at vågne i løbet af natten. Det kan være tilfældigt, men jeg håber det ikke.

Mon ikke jeg kan finde en kunde eller 2 til dig.

Stephan Lundgren

Efter vi overtog nøglen til vores nye hus i 2010, har der ikke været foretaget nogen former for rensning af ventilations-anlægget, som langsomt er blevet mere og mere tilstoppet. Dette påvirkede udluftningen på badeværelset, hvor damp fra brusebad længe hang i luften.

Derfor kontaktede vi DanskVentilationsrens.dk, som foretog en grundig rensning af alle rør, filtre og loftspjæld.

Herefter har vi igen fået et velfungerende ventilationsanlæg, som tilmed blev indreguleret påny.

Med venlig hilsen

Stephan Lundgren

Thomas Utne

De er rigtig gode til at rense genvindingsanlæg til perfektion.