Kompetent ventilationsfirma i København og på resten af Sjælland med mange års erfaring

Hos Danskventilationsrens.dk er vi stolte af at levere kvalitetsarbejde inden for ventilation til vores kunder i København og på resten af Sjælland. Vi sætter en ære i at være grundige og pålidelige i vejledningen af vores kunder og udfører vores arbejde med en faglig stolthed.

Vi tror på, at en ydelse af høj kvalitet samt en god kundeservice er vejen frem, når det kommer til ventilation. Vi varetager både store såvel som små opgaver for mange forskellige kunder.

Vores kunder får bl.a. hjælp til:

N

Industriventilation

N

Ventilation til boligselskaber

Uanset behov hjælper vi med mange ventilationsopgaver, så vi sammen kan finde en løsning på jeres opgave.

Vil du have et tilbud?

Optimal udsugning og rensning af ventilationskanaler til private, boligselskaber og erhverv

Beskidte eller beskadigede ventilationsanlæg eller udsugning, der ikke fungerer optimalt, kan medføre skimmelsvamp eller vækst af bakterier, hvilket resulterer i mistrivsel og helbredsproblemer i boliger, industrier eller virksomheder. Et dårligt indeklima på en arbejdsplads kan i sidste ende også føre til højt fravær og flere sygedage.

At få foretaget en regelmæssig kanalrensning giver endnu flere fordele. Der er nemlig også økonomiske fordele at hente, der ikke har noget med indeklimaet at gøre. Ventilationsanlægget opnår sin fulde funktionsevne ved konstant at være rent, og brandfaren bliver også reduceret på samme tid.

Derfor er pengene kun godt givet ud, når det kommer til enten udsugning eller en rensning af ventilationskanaler, hvis I vil være sikre på, at jeres ventilationskanaler er frie for alt, der reducerer effektiviteten.

Danskventilationsrens.dk tilbyder rensning af ventilationskanaler og rør ved behov eller i forbindelse med et serviceeftersyn af anlægget.

Ventilationsfirma i København og på Sjælland – Få et optimalt indeklima

Ventilationsfirmaer hjælper med at sikre et godt indeklima hos både private og erhverv. Hos os er dette ingen undtagelse, da vi mener, at ”Ren frisk luft, er sund fornuft.”

Ved at investere i et ventilationsanlæg får I hjælp til at forbedre indeklimaet. Fordelene ved et godt indeklima er mange, hvorfor det er en fordel at få Danskventilationsrens.dk til at hjælpe med en forbedring af indeklimaet.

Et ventilationsanlæg skal renses og serviceres med jævnlige mellemrum. En effektiv rensning af ventilationskanaler og rør sørger for, at anlægget fungerer optimalt. Her fjernes alt skidt således, at ventilationsanlægget hjælper med at forbedre indeklimaet, samt ikke forbruger unødigt med strøm.

Installation og dimensionering af ventilationsanlæg, kanaler og rør

Vi hjælper både med installering og dimensionering af ventilationsanlæg og ventilationskanaler, så det er optimalt til jeres behov samt i overensstemmelse med diverse krav og regler. Vi kan ydermere hjælpe med indregulering af et ventilationsanlæg som en del af monteringen eller hos kunder, der blot har brug for dette.

Et ventilationsanlæg er opbygget af mange komponenter. Det er essentielt, at systemet er rigtigt dimensioneret, samt at komponenterne fungerer optimalt sammen, hvis anlægget skal køre med den mest effektive ydeevne.

Vi sikrer derfor, at den nødvendige luftmængde bliver beregnet, når et ventilationsanlæg skal dimensioneres. Herefter kommer vi altid med en anbefaling i forhold til, hvad vi mener er vigtigt, når det kommer til rummets størrelse og brug.

Der kan nemlig være stor forskel i forhold til, hvilket ventilationsanlæg der er brug for, afhængig af, om der er tale om en skole, en bolig eller et autoværksted.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud af et professionelt ventilationsfirma i København og på resten af Sjælland

Hos os lægger vi vægt på troværdighed, effektivitet og god kundeservice, hvorfor vi altid gerne tager en snak om jeres ønsker.

I er altid velkomne til at ringe til os på tlf. 92 82 20 30, hvis I ønsker at høre mere om, hvad vi tilbyder inden for ventilationsopgaver. Hvis I har et spørgsmål, hører vi også meget gerne fra jer.

Vi har udført opgaver for kunder i København og på resten af Sjælland herunder bl.a. i Kalundborg, Slagelse, Korsør, Roskilde, Næstved, Helsingør, Hillerød, Vordingborg, Holbæk og Køge.

Vil du ringes op?

Udtalelser fra vores kunder:

Michael Hedelund

Hvad skal jeg næsten sige – andet end tusind tak!!
Uha, det siger næsten sig selv, det kan ikke være sundt at have sådan nogle rør siddende lige over hovedet.

Lærke kunne mærke ventilationen i bruserummet på gæstebadeværelset – og så duggede spejlet ikke for første gang i …..mange år.
Jeg selv sov fra 11 til 6.30 uden at vågne i løbet af natten. Det kan være tilfældigt, men jeg håber det ikke.

Mon ikke jeg kan finde en kunde eller 2 til dig.

Winnie's Hårgalleri

Jeg driver en frisørsalon, hvor der er installeret sugearme ved 3 betjeningspladser.

Selvom der har været skruet helt op for hastigheden, er sugeevnen med tiden blevet ringere og ringere.

Men efter et besøg af Kim’s Ventilationsrens, er alle rør nu helt fri for skidt og lugten fra diverse permanent væsker forsvundet. Samtidig har jeg også fået et bedre indeklima.

Jeg kan derfor varmt anbefale alle mine kollegaer at gøre det samme.

Med venlig hilsen
Winnie Andersen

Stephan Lundgren

Efter vi overtog nøglen til vores nye hus i 2010, har der ikke været foretaget nogen former for rensning af ventilations-anlægget, som langsomt er blevet mere og mere tilstoppet. Dette påvirkede udluftningen på badeværelset, hvor damp fra brusebad længe hang i luften.

Derfor kontaktede vi DanskVentilationsrens.dk, som foretog en grundig rensning af alle rør, filtre og loftspjæld.

Herefter har vi igen fået et velfungerende ventilationsanlæg, som tilmed blev indreguleret påny.

Med venlig hilsen

Stephan Lundgren

Thomas Utne

De er rigtig gode til at rense genvindingsanlæg til perfektion.

Torben Lohse

Jeg vil gerne udtrykke min positive indtryk af dine folk.

Super flinke, dygtige og rasende kundemindet…. Dem kan du sgu godt være stolte af.

God jul og jeg vil klart anbefale jer hvis jeg kender andre der skal have indreguleret ventilationsanlæg.