Storkøkken udsugning – Professionel udsugning i industrikøkken og kantine

I storkøkkener er det påkrævet, at der er en professionel udsugning på grund af de skrappe krav i forhold til ventilation. I et industrikøkken bliver der lavet store mængder af mad, der hele tiden udvikler varme, damp, røg og stege-os.

Det betyder, at der hurtigt kommer et væld af sundhedsskadelige partikler i luften. Disse sundhedsskadelige partikler kan medføre gener hos medarbejderne såsom allergi, hovedpine, livstruende sygdomme, generelt ubehag m.m.

Hos Danskventilationsrens.dk tilbyder vi professionelle løsning til storkøkkener, industrikøkkener, restauranter, kantiner, når det kommer til udsugning. Vi hjælper også gerne med ventilationsopgaver såsom ventilationsrens.

Effektiv ventilation i kantine, storkøkken og industrikøkken

De to største syndere, i forhold til at forurene indeklimaet i et storkøkken, er den varme og de aerosoler, der opstår under madlavningen. Det er derfor yderst vigtigt at få bugt med disse ved hjælp af en effektiv ventilation.

Den effektive ventilation opnås ved hjælp af en ordentlig udsugning i et storkøkken. Denne udsugning skal være dimensioneret på den helt rigtige måde samt være placeret strategisk rigtigt.

En professionel løsning inden for udsugning sikrer, at medarbejderne arbejder under de rigtige forhold, hvilket betyder, at medarbejderne trives og er langt mere effektive i det sunde indeklima.

Med Danskventilationsrens.dk ved hånden, er I sikret, at jeres medarbejdere får de bedste arbejdsforhold. Vi er desuden specialister inden for ventilationsrens, hvorfor vi også gerne kommer og renser jeres ventilationsanlæg.

Vil du have et tilbud?

Udsugning i køkken, ventilationsrens og ventilationsservice giver et bedre indeklima

Udsugning i et køkken, hvor der produceres store mængder mad, er essentielt for et godt indeklima. Når jeres udsugninger i storkøkkenet er installeret og monteret, er der efterfølgende brug for regelmæssig ventilationsrens og ventilationsservice. Hos Danskventilationsrens.dk hjælper vi jer også gerne med dette.

Der er naturligvis også flere ting, som I selv kan gøre, udover at benytte jer af udsugning og ventilation i køkkenet:

N

Luft ud i 10 minutter flere gange dagligt

N

Steg med så lidt olie og fedtstof som muligt

N

Steg ved lavest mulige temperatur

N

Undgå kød med meget fedt

N

Pander, gryder, ovne og komfurer skal til enhver tid være skinnende rene 

De formelle krav til storkøkken udsugning og udsugning i industrikøkken

 

I forhold til udsugning i et storkøkken er der flere regler og krav, der skal overholdes. Dette kan være svært at overskue. Men hos Danskventilationsrens.dk har vi helt styr på alle krav og regler fra A-Z.

Hvis I ønsker et uforpligtende besøg, kommer vi gerne forbi for at tage et kig på jeres projekt. Herefter kan vi rådgive og vejlede jer på bedste vis, så I får den løsning, der passer til jeres behov. Løsningen opfylder naturligvis alle de lovmæssige krav og regler, som vi vil dele med jer under besøget.

Vigtigheden af god køkkenventilation og korrekt ventilationsmontage

En god køkkenventilation i et industrikøkken er ikke kun vigtig, fordi love og regler kræver det. Som et ekstra plus får I også en stab af medarbejdere, der kan yde sit bedste på grund af det sunde indeklima, som ventilationen skaber.

Dette forudsætter naturligvis, at ventilationsmontagen er udført korrekt af et firma, der er på forkant med og har viden om disse ting. Hos Danskventilationsrens.dk varetager vi opgaver inden for ventilationsmontage af forskellige ventilationsanlæg.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på udsugning til storkøkkener og industrikøkkener

Via et samarbejde med Danskventilationsrens.dk får I en lovmæssig korrekt løsning til jeres storkøkkenudsugning. Tøv derfor ikke med at kontakte os på tlf. 92 82 20 30.

Vi har hjulpet kunder i blandt andet København, Odense, Esbjerg, Aarhus, Aalborg samt på Sjælland, Fyn og hele Jylland.

Vil du ringes op?

Udtalelser fra kunder:

Michael Hedelund

Hvad skal jeg næsten sige – andet end tusind tak!!
Uha, det siger næsten sig selv, det kan ikke være sundt at have sådan nogle rør siddende lige over hovedet.

Lærke kunne mærke ventilationen i bruserummet på gæstebadeværelset – og så duggede spejlet ikke for første gang i …..mange år.
Jeg selv sov fra 23 til 6.30 uden at vågne i løbet af natten. Det kan være tilfældigt, men jeg håber det ikke.

Mon ikke jeg kan finde en kunde eller 2 til dig.

Winnie's Hårgalleri

Jeg driver en frisørsalon, hvor der er installeret sugearme ved 3 betjeningspladser.

Selvom der har været skruet helt op for hastigheden, er sugeevnen med tiden blevet ringere og ringere.

Men efter et besøg af Kim’s Ventilationsrens, er alle rør nu helt fri for skidt og lugten fra diverse permanent væsker forsvundet. Samtidig har jeg også fået et bedre indeklima.

Jeg kan derfor varmt anbefale alle mine kollegaer at gøre det samme.

Med venlig hilsen
Winnie Andersen

Stephan Lundgren

Efter vi overtog nøglen til vores nye hus i 2010, har der ikke været foretaget nogen former for rensning af ventilations-anlægget, som langsomt er blevet mere og mere tilstoppet. Dette påvirkede udluftningen på badeværelset, hvor damp fra brusebad længe hang i luften.

Derfor kontaktede vi DanskVentilationsrens.dk, som foretog en grundig rensning af alle rør, filtre og loftspjæld.

Herefter har vi igen fået et velfungerende ventilationsanlæg, som tilmed blev indreguleret påny.

Med venlig hilsen

Stephan Lundgren

Thomas Utne

De er rigtig gode til at rense genvindingsanlæg til perfektion.