Udsugning til restaurant eller ventilation i café kræver kvalitetsbevidste fagfolk

Der stilles store krav til udsugning i restauranter og ventilation i caféer. Dette skyldes, at der skal være et godt og sundt arbejdsklima for de ansatte. Men med det rette ventilationsanlæg betyder det også, at gæsterne vil elske at besøge restauranten eller caféen.

Med et velfungerende ventilationsanlæg opnås ligeledes, et godt naboskab, da de omkringliggende naboer ikke vil opleve lugtgener. For at ventilationsanlægget konstant skal yde sit bedste, kræver det, at det bliver vedligeholdt med ventilationsservice og ventilationsrens.

Hos Danskventilationsrens.dk anser vi ventilationsrens som værende vores spidskompetence. Vi varetager denne ydelse for både private og erhverv.

Effektiv ventilation i restaurationskøkkener og storkøkkener

Mange restaurationer, storkøkkener og caféer har gamle ventilationsanlæg, der ikke er blevet vedligeholdt eller ikke længere passer til stedet. Det betyder, at anlægget ikke fungerer efter hensigten, og at det gamle udsugningsanlæg er en rigtig varmesluger.

Det kan derfor godt betale sig, at få installeret et nyt ventilationsanlæg, som bliver indstillet til de aktuelle forhold. Det betyder nemlig, at det nye anlæg arbejder godt og effektivt for optimale forhold for både køkkenpersonale og gæster.

Vil du have et tilbud?

Optimal udsugning i køkken kræver ventilationsrens og ventilationsservice

For hele tiden at have en optimal udsugning i et køkken på en restaurant eller café, er det nødvendigt at få foretaget rutinemæssig ventilationsrens og ventilationsservice.

Danskventilationsrens.dk er specialister i at servicere alle typer af nye og ældre ventilationsanlæg. Vi oplever, at det kan være svært for ejere af ventilationsanlæg at få gjort dette regelmæssigt. Derfor tilbyder vi ventilationsservice med et abonnement, så vores kunder ikke skal bekymre sig om dette.

Vi anbefaler ligeledes, at I får renset ventilationskanaler og rør jævnligt, da der her kan ophobe sig skidt og snavs, der ender med at gå ud over indeklimaet og arbejdsforholdene i jeres café eller restaurant.

Få et sundt indeklima med udsugning til restaurant og ventilation i café

Med et udsugningsanlæg i restauranten eller ventilation i caféen er det ikke kun køkkenpersonalet, der sikres et sundt indeklima. Alle stedets gæster vil ligeledes træde ind i et sundt og lugtfrit miljø.

Et ventilationsanlæg sørger nemlig for, at gæsterne ankommer til et sted med frisk luft. Glæden, ved at skulle ud at spise, kan hurtigt stoppe, hvis lokalet er fyldt med røg og mados, der giver lugtgener og som sætter sig i gæsternes fine tøj.

Et udsugningsanlæg i en restaurant koster naturligvis en sum penge. Men det kan godt betale sig på flere planer. Dels vil køkkenpersonalet være mere effektive og have færre sygedage på grund af indeklimaet, og dels vil flere gæster vende tilbage gang på gang, da de får en god oplevelse.

Køkkenventilation udført af specialister

At få installeret køkkenventilation, eller anden form for ventilationsmontage, kræver professionelle folk til arbejdet. Der er mange lovkrav og regler i forbindelse med disse opgaver, hvorfor det er en fordel at få specialister til at udføre arbejdet.

Danskventilationsrens.dk består af fagfolk, der har styr på alle lovkrav og regler, uanset om vi snakker om køkkenventilation, boligventilation, ventilationsmontage, ventilationsservice, ventilationsrens eller andet, der har med ventilationsanlæg at gøre.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på udsugning til restaurant eller ventilation til café

Kontakt Danskventilationsrens.dk ganske uforpligtende for et tilbud eller en snak om udsugning til restaurant, ventilation i café, ventilationsservice eller ventilationsrens. Vi kan kontaktes på tlf. 92 82 20 30.

Vi har hjulpet kunder i bl.a. København, Odense, Esbjerg, Århus, Aarhus, Aalborg samt i andre dele af Sjælland, Fyn og Jylland.

Vil du ringes op?

Udtalelser fra kunder:

Michael Hedelund

Hvad skal jeg næsten sige – andet end tusind tak!!
Uha, det siger næsten sig selv, det kan ikke være sundt at have sådan nogle rør siddende lige over hovedet.

Lærke kunne mærke ventilationen i bruserummet på gæstebadeværelset – og så duggede spejlet ikke for første gang i …..mange år.
Jeg selv sov fra 23 til 6.30 uden at vågne i løbet af natten. Det kan være tilfældigt, men jeg håber det ikke.

Mon ikke jeg kan finde en kunde eller 2 til dig.

Winnie's Hårgalleri

Jeg driver en frisørsalon, hvor der er installeret sugearme ved 3 betjeningspladser.

Selvom der har været skruet helt op for hastigheden, er sugeevnen med tiden blevet ringere og ringere.

Men efter et besøg af Kim’s Ventilationsrens, er alle rør nu helt fri for skidt og lugten fra diverse permanent væsker forsvundet. Samtidig har jeg også fået et bedre indeklima.

Jeg kan derfor varmt anbefale alle mine kollegaer at gøre det samme.

Med venlig hilsen
Winnie Andersen

Stephan Lundgren

Efter vi overtog nøglen til vores nye hus i 2010, har der ikke været foretaget nogen former for rensning af ventilations-anlægget, som langsomt er blevet mere og mere tilstoppet. Dette påvirkede udluftningen på badeværelset, hvor damp fra brusebad længe hang i luften.

Derfor kontaktede vi DanskVentilationsrens.dk, som foretog en grundig rensning af alle rør, filtre og loftspjæld.

Herefter har vi igen fået et velfungerende ventilationsanlæg, som tilmed blev indreguleret påny.

Med venlig hilsen

Stephan Lundgren

Thomas Utne

De er rigtig gode til at rense genvindingsanlæg til perfektion.