Udsugning til restaurant eller ventilation i café kræver kvalitetsbevidste fagfolk

Der stilles store krav til udsugning i restauranter og ventilation i caféer. Dette skyldes, at der skal være et godt og sundt arbejdsklima for de ansatte. Men med det rette ventilationsanlæg betyder det også, at gæsterne vil elske at besøge restauranten eller caféen.

Med et velfungerende ventilationsanlæg opnås ligeledes, et godt naboskab, da de omkringliggende naboer ikke vil opleve lugtgener. For at ventilationsanlægget konstant skal yde sit bedste, kræver det, at det bliver vedligeholdt med ventilationsservice og ventilationsrens.

Hos Danskventilationsrens.dk anser vi ventilationsrens som værende vores spidskompetence. Vi varetager denne ydelse for både private og erhverv.

Effektiv ventilation i restaurationskøkkener og storkøkkener

Mange restaurationer, storkøkkener og caféer har gamle ventilationsanlæg, der ikke er blevet vedligeholdt eller ikke længere passer til stedet. Det betyder, at anlægget ikke fungerer efter hensigten, og at det gamle udsugningsanlæg er en rigtig varmesluger.

Det kan derfor godt betale sig, at få installeret et nyt ventilationsanlæg, som bliver indstillet til de aktuelle forhold. Det betyder nemlig, at det nye anlæg arbejder godt og effektivt for optimale forhold for både køkkenpersonale og gæster.

Vil du have et tilbud?

Optimal udsugning i køkken kræver ventilationsrens og ventilationsservice

For hele tiden at have en optimal udsugning i et køkken på en restaurant eller café, er det nødvendigt at få foretaget rutinemæssig ventilationsrens og ventilationsservice.

Danskventilationsrens.dk er specialister i at servicere alle typer af nye og ældre ventilationsanlæg. Vi oplever, at det kan være svært for ejere af ventilationsanlæg at få gjort dette regelmæssigt. Derfor tilbyder vi ventilationsservice med et abonnement, så vores kunder ikke skal bekymre sig om dette.

Vi anbefaler ligeledes, at I får renset ventilationskanaler og rør jævnligt, da der her kan ophobe sig skidt og snavs, der ender med at gå ud over indeklimaet og arbejdsforholdene i jeres café eller restaurant.

Få et sundt indeklima med udsugning til restaurant og ventilation i café

Med et udsugningsanlæg i restauranten eller ventilation i caféen er det ikke kun køkkenpersonalet, der sikres et sundt indeklima. Alle stedets gæster vil ligeledes træde ind i et sundt og lugtfrit miljø.

Et ventilationsanlæg sørger nemlig for, at gæsterne ankommer til et sted med frisk luft. Glæden, ved at skulle ud at spise, kan hurtigt stoppe, hvis lokalet er fyldt med røg og mados, der giver lugtgener og som sætter sig i gæsternes fine tøj.

Et udsugningsanlæg i en restaurant koster naturligvis en sum penge. Men det kan godt betale sig på flere planer. Dels vil køkkenpersonalet være mere effektive og have færre sygedage på grund af indeklimaet, og dels vil flere gæster vende tilbage gang på gang, da de får en god oplevelse.

Køkkenventilation udført af specialister

At få installeret køkkenventilation, eller anden form for ventilationsmontage, kræver professionelle folk til arbejdet. Der er mange lovkrav og regler i forbindelse med disse opgaver, hvorfor det er en fordel at få specialister til at udføre arbejdet.

Danskventilationsrens.dk består af fagfolk, der har styr på alle lovkrav og regler, uanset om vi snakker om køkkenventilation, boligventilation, ventilationsmontage, ventilationsservice, ventilationsrens eller andet, der har med ventilationsanlæg at gøre.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på udsugning til restaurant eller ventilation til café

Kontakt Danskventilationsrens.dk ganske uforpligtende for et tilbud eller en snak om udsugning til restaurant, ventilation i café, ventilationsservice eller ventilationsrens. Vi kan kontaktes på tlf. 92 82 20 30, 92 82 20 31 (Sjælland), 92 82 20 32 (Fyn) eller 92 82 20 33 (Jylland).

Vi har hjulpet kunder i bl.a. København, Odense, Esbjerg, Århus, Aarhus, Aalborg samt i andre dele af Sjælland, Fyn og Jylland.