Erfarne specialister til rensning af ventilationskanaler og rør

Hos Danskventilationsrens.dk ved vi, hvor vigtigt et godt og sundt indeklima er – vores motto er: ”Ren frisk luft, er sund fornuft”. Vi har derfor specialiseret os i rensning af ventilationskanaler og rør, således at det er en af vores spidskompetencer.

Et ventilationsanlæg leverer frisk luft til de personer, der opholder sig i lokalerne. Det skulle det gerne blive ved med i mange år. Men hvis anlægget ikke bliver vedligeholdt, kan det give den stik modsatte effekt.

Manglende rensning af ventilationskanaler og rør er lig med snavsede og tilstoppede kanaler, fordi støv, fibre, bakterier, olie, fedt og svampesporer lægger sig i kanalerne. Det er alle disse partikler, der skal fjernes for, at ventilationsanlægget fungerer optimalt.

Alle disse partikler vil, i form af mikroorganismer, finde vej ud i de bygninger, der skulle være sunde at befinde sig i. Dette kan give skimmelsvamp i en bygning. Skimmelsvamp kan medføre allergiske reaktioner og andre gener for personer i boligen eller på arbejdspladsen – derfor er det vigtigt med en ventilationsrens.

Hvordan foregår en kanalrens?

Ventilationskanaler er et komplekst rørsystem, hvorfor Danskventilationsrens.dk altid starter med en visuel inspektion.

Vi inspicerer rørsystemet ved hjælp af kameraer og videoudstyr. Derved kan vi nå ud til selv de mest utilgængelige dele af anlægget, hvilket giver det bedste overblik over ventilationsanlæggets tilstand.

Efterfølgende opdeler vi kanalerne i sektioner, hvorefter rensningen udføres med vores specialudstyr:

N

Roterende børster

N

Vibrerende børster

N

Trykluftsdrevne rensehoveder

Der dannes et kraftigt undertryk, som suger alle partikler direkte ned i vores specielle støvsugere, således at lokalerne i bygningen ikke bliver udsat for nogen form for forurening.

Danskventilationsrens.dk har mange års erfaring med ventilationsrens af både store og små ventilationsanlæg. Vi påtager os gerne opgaver for både private og erhverv.

Vil du have et tilbud?

Derfor er det vigtigt med rensning af ventilationsanlæg og ventilationsrør

De fleste tænker ikke over, hvor vigtigt det er at få renset ventilationskanalerne, fordi al det skidt, der samles i dem, ikke kan ses i det daglige. Hver dag renser ventilationsanlægget luften for de usunde partikler, der findes i luften.

Disse usunde partikler vil med tiden ophobe sig i de ventilationskanaler, der har til formål at sikre et rent indeklima. Hvis kanalerne ikke bliver renset, kan der ophobe sig så meget skidt og snavs, at anlægget ikke længere er effektivt.

Uden regelmæssig rensning af ventilationskanalerne kan disse følgevirkninger ske:

N

Anlægget svigter helt

N

Anlægget lever ikke op til at give et sundt indeklima

N

Anlægget forårsager træk

N

Anlægget begynder at støje

N

Anlæggets brandrisiko øges

N

Med mere

Hvad er prisen for rensning af ventilationskanaler?

Det er desværre ikke muligt at give en konkret pris på rensning af ventilationskanaler, da to rensninger ikke er ens. Der er flere forskellige faktorer, der spiller ind i forhold til prisen. Der er eksempelvis en prisforskel i forhold til, om det er rensning af ventilationskanaler i et privat hjem eller på en skole, arbejdsplads, institution m.v.

I er altid velkomne til at henvende jer til Danskventilationsrens.dk, så vi kan tage en snak om jeres opgave. Efterfølgende kan vi lave et ganske gratis og uforpligtende tilbud på, hvad opgaven kommer til at koste.

Ventilationsrens er vores spidskompetence

Hos Danskventilationsrens.dk er ventilationsrens vores største spidskompetence. Vi har masser af erfaring med rensning af ventilationskanaler i alle slags bygninger og på alle typer ventilationsanlæg.

Vi kan derfor hjælpe jer med ventilationsrens uanset opgaven:

N

Boligventilation

N

Industriventilation – Hospitaler / Autoværksteder / Storkøkkener m.m.)

N

Arbejdspladser – eksempelvis kontorejendomme

N

Skoler / Daginstitutioner / Uddannelsesinstitutioner

N

Etageejendomme / Andelsboligforeninger / Boligselskaber

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på rensning af ventilationskanaler og rør

Danskventilationsrens.dk er specialister inden for rensning af ventilationskanaler og rør. Det er derfor trygt at få udført dette arbejde af os. Vi svarer gerne på spørgsmål eller udarbejder et uforpligtende tilbud, hvis det ønskes.

For at komme i kontakt med os, kan I ringe på tlf. 92 82 20 30.

Vi har hjulpet kunder i bl.a. København, Odense, Esbjerg, Aarhus, Aalborg samt på resten af Sjælland, Fyn og i hele Jylland.

Vil du ringes op?

Udtalelser fra vores kunder:

Michael Hedelund

Hvad skal jeg næsten sige – andet end tusind tak!!
Uha, det siger næsten sig selv, det kan ikke være sundt at have sådan nogle rør siddende lige over hovedet.

Lærke kunne mærke ventilationen i bruserummet på gæstebadeværelset – og så duggede spejlet ikke for første gang i …..mange år.
Jeg selv sov fra 11 til 6.30 uden at vågne i løbet af natten. Det kan være tilfældigt, men jeg håber det ikke.

Mon ikke jeg kan finde en kunde eller 2 til dig.

Winnie's Hårgalleri

Jeg driver en frisørsalon, hvor der er installeret sugearme ved 3 betjeningspladser.

Selvom der har været skruet helt op for hastigheden, er sugeevnen med tiden blevet ringere og ringere.

Men efter et besøg af Kim’s Ventilationsrens, er alle rør nu helt fri for skidt og lugten fra diverse permanent væsker forsvundet. Samtidig har jeg også fået et bedre indeklima.

Jeg kan derfor varmt anbefale alle mine kollegaer at gøre det samme.

Med venlig hilsen
Winnie Andersen

Stephan Lundgren

Efter vi overtog nøglen til vores nye hus i 2010, har der ikke været foretaget nogen former for rensning af ventilations-anlægget, som langsomt er blevet mere og mere tilstoppet. Dette påvirkede udluftningen på badeværelset, hvor damp fra brusebad længe hang i luften.

Derfor kontaktede vi DanskVentilationsrens.dk, som foretog en grundig rensning af alle rør, filtre og loftspjæld.

Herefter har vi igen fået et velfungerende ventilationsanlæg, som tilmed blev indreguleret påny.

Med venlig hilsen

Stephan Lundgren

Thomas Utne

De er rigtig gode til at rense genvindingsanlæg til perfektion.