Kompetent Genvex service på Sjælland, Fyn og i Jylland

Efter at have fået installeret et Genvex anlæg eller et ventilationsanlæg er det nødvendigt med jævne mellemrum at få foretaget en service af anlægget samt en ventilationsrens.

Dette er nemlig med til, at anlægget er i stand til at opretholde et sundt indeklima i mange år.

Vi tilbyder vores kunder, at de kan få et abonnement på Genvex service eller service af en anden type ventilationsanlæg. Med et abonnement skal I ikke tænke over, om det er tid til et servicetjek eller ej. Vi kommer helt automatisk, når tiden er inde.

Hvis der pludselig er opstået en teknisk fejl ved anlægget, så giv os et kald, og vi kommer straks for at udføre et servicetjek for at finde frem til fejlen hurtigt og effektivt.

Hos Danskventilationsrens.dk har vi mange års erfaring med ventilationsrens af ventilationsanlæg i hele Danmark. Derudover kan vi også yde service af Genvex anlæg og andre anlæg – altså en total vedligeholdelse af alle ventilationsanlæg.

Vil du have et tilbud?

Erfarne fagfolk til service på Genvex anlæg og andre ventilationsanlæg

Før et Genvex anlæg eller andre ventilationsanlæg kan yde optimalt skal det have et serviceeftersyn regelmæssigt. Et sådan serviceeftersyn skal foretages af fagfolk, da de ved, hvad det handler om. Danskventilationsrens.dk har veluddannede fagfolk til at påtage sig serviceopgaver af alle typer genvindingsanlæg.

Her er to gode grunde til at få foretaget service af ventilationsanlæg:

N

Hvis filtrene ikke bliver skiftet, vil genvindingen af varmen blive forringet

N

Anlægget bruger mere strøm, når effektiviteten ikke er optimal – forvent en højere elregning

Vi kan derfor kun opfordre til, at få et serviceabonnement hos Danskventilationsrens.dk – det giver ro i sindet.

Prisen på salg og installation af Genvex anlæg varierer

Ved installering af et Genvex anlæg, er der naturligvis altid et økonomisk aspekt at forholde sig til. Hvad det koster afhænger af flere faktorer, men én ting er sikkert, og det er, at det er en god investering.

At investere i et Genvex anlæg, eller et andet ventilationsanlæg, er lig med en besparelse på både varme- og elregningen. At indeklimaet bliver sundt at opholde sig i, må også siges at være en god investering.

Disse faktorer afgør blandt andet prisen på installation af et ventilationsanlæg:

N

Hvilket anlæg er der tale om?

N

Hvor store er lokalerne?

N

Hvor let er det at installere anlægget i bygningen?

N

Hvilke typer af lokaler er det? (Industri, privatbolig, hospital, kontor m.m.)

Stor erfaring med Genvex service og rensning af Genvex anlæg

Hos Danskventilationsrens.dk tilbyder vi indregulering af ventilationsanlæg. Det betyder dog ikke nødvendigvis et farvel til os, da vi efterfølgende gerne vil være med til at vedligeholde ventilationsanlægget med en ventilationsservice og ventilationsrens.

Som alle andre maskiner kræver et Genvex anlæg en vedligeholdelse. Med vores abonnement på service fås et grundigt eftersyn og en total gennemgang af anlægget:

N

Vi tjekker automatikken

N

Vi afprøver spjældet og føler

N

Vi kontrollerer varmeveksler og kondensafløb

N

Vi udskifter filtre

Kvalitetsbevidst ventilationsmontage og montering af Genvex anlæg

Uanset hvad Danskventilationsrens.dk skal hjælpe med, er vores tilgang til alle opgaver baseret på grundighed og kvalitetsbevidsthed. Det gælder også ved montering af et ventilationsanlæg såsom et Genvex anlæg.

Det er vigtigt at vælge fagfolk til montering af anlæg, da der er mange regler og krav på dette område. Vi har ekspertisen, kompetencerne og erfaringen med ventilationsmontage hos både private, erhverv og boligselskaber.

Få et uforpligtende tilbud på Genvex service på Sjælland, Fyn og i Jylland

Har I spørgsmål til service, vedligeholdelse, ventilationsrens eller andet, så kontakt os på tlf. 92 82 20 30, 92 82 20 31 (Sjælland), 92 82 20 32 (Fyn) eller 92 82 20 33 (Jylland).

Vi har hjulpet kunder på bl.a. Sjælland, Fyn og i Jylland herunder i København, Odense, Esbjerg, Aarhus og Aalborg.