Ventilationsløsninger for erhverv og private – Ventilationsfirma i Jylland herunder Aarhus, Horsens, Haderslev, Aabenraa, Sønderborg og Ribe

Hos Danskventilationsrens.dk tilbyder vi ventilation til en lang række forskellige kunder såsom hospitaler, skoler, industri, boligselskaber, etageejendomme, daginstitutioner og privatboliger i Jylland herunder Aarhus, Horsens, Haderslev, Aabenraa, Sønderborg og Ribe.

Da vi udfører ventilationsløsninger til forskelligartede kunder, er I sikret, at vi finder en løsning, der dækker lige præcis jeres behov inden for ventilation.

Vores ekspertise spænder bredt, men vores spidskompetence er især inden for ventilationsrens, uanset om det er industriventilation eller boligventilation.

For os er det vigtigt at indgå i et tæt samarbejde med alle vores kunder, så vi sammen opnår de bedste resultater med henblik på et godt indeklima.

Vil du have et tilbud?

Vi løser alle opgaver inden for udsugning, ventilationsmontage og rensning af ventilationskanaler

At opnå et sundt og rent indeklima indebærer forskelligartede opgaver heriblandt udsugning, ventilationsmontage og rensning af ventilationskanaler og rør.

Ventilationsmontage skal udføres af veluddannede ventilationsteknikere, der sørger for, at anlægget bliver monteret og dimensioneret korrekt. Det sikrer, at ventilationsanlægget arbejder økonomisk og sørger ydermere for et optimalt indeklima. Alle bestemmelser og love om ventilationsmontage bliver altid overholdt.

Efter monteringen af ventilationsanlægget er det vigtigt med en regelmæssig vedligeholdelse og rensning. Ventilationsrens sikrer, at ydeevnen ikke kompromitteres, og at anlægget bevares i en hygiejnisk forsvarlig stand.

Vigtigheden i at holde ventilationssystemer rene er stor, hvad enten det drejer sig om en skole, et etagebyggeri eller i hjemmet, så husstøvmider, skimmelsvamp og andre partikler holdes nede.

Hvis I skal bruge udsugning på arbejdspladsen eller i storkøkkener, er Danskventilationsrens.dk ligeledes behjælpelige med dette. Der kan være behov for udsugning i mange situationer for eksempel på arbejdspladser, hvor der er meget støv. Med udsugning sikres det bedst mulige indeklima, hvilket vi gerne hjælper med.

Kompetent ventilationsservice af ventilationsfirma i Jylland

Vil I sikre jer, at jeres ventilationsanlæg yder sit maksimale, så lad Danskventilationsrens.dk stå for at udføre en effektiv og kompetent ventilationsservice og ventilationsrens af anlægget.

Vil I sikre jer, at jeres ventilationsanlæg yder sit maksimale, så lad Danskventilationsrens.dk stå for at udføre en effektiv og kompetent ventilationsservice og ventilationsrens af anlægget.

Vi udfører service på alle former for ventilationsanlæg uanset, om vi selv har monteret det eller ej for både erhvervs- og privatkunder i Jylland herunder Aarhus og Horsens.I forbindelse med ventilationsservice løser vi komplekse problemer med gennemtænkte og velovervejede løsninger.

Vores faglighed er vores stolthed, så vi lægger stor vægt på at sikre jer den ideelle service og løsning med henblik på anlæggets tilstand.

Vi rådgiver og vejleder altid vores kunder både før og efter servicetjekket for at finde frem til, hvad der nu skal ske. Hos Danskventilationsrens.dk mener vi nemlig, at det er vigtigt at vedligeholde ventilationsanlægget med et servicetjek regelmæssigt, så fremtidige problemer undgås.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud fra et ventilationsfirma i Jylland herunder Aarhus, Horsens, Haderslev, Aabenraa, Sønderborg og Ribe

Vi kommer naturligvis gerne ud til jer, hvis I akut har behov for et servicetjek af jeres ventilationsanlæg eller en ventilationsrens.

Danskventilationsrens.dk kommer også gerne på planlagte besøg i form af et enkelt besøg eller en fast serviceaftale. I skal være velkomne til at kontakte os på tlf. 92 82 20 30, så vi kan snakke om jeres behov i forbindelse med ventilationsservice. Hvis I har spørgsmål omkring vores ydelser, er I ligeledes velkomne til at give os et kald.

Vi har udført ventilationsopgaver for kunder i Aarhus og Horsens samt resten af Jylland herunder bl.a. i Vestjylland, Ribe, Hvide Sande, Varde, Ringkøbing, Esbjerg, Skanderborg, Vejen, Herning, Silkeborg, Fredericia, Vejle og Kolding.

Vil du ringes op?

Udtalelser fra vores kunder:

Michael Hedelund

Hvad skal jeg næsten sige – andet end tusind tak!!
Uha, det siger næsten sig selv, det kan ikke være sundt at have sådan nogle rør siddende lige over hovedet.

Lærke kunne mærke ventilationen i bruserummet på gæstebadeværelset – og så duggede spejlet ikke for første gang i …..mange år.
Jeg selv sov fra 11 til 6.30 uden at vågne i løbet af natten. Det kan være tilfældigt, men jeg håber det ikke.

Mon ikke jeg kan finde en kunde eller 2 til dig.

Winnie's Hårgalleri

Jeg driver en frisørsalon, hvor der er installeret sugearme ved 3 betjeningspladser.

Selvom der har været skruet helt op for hastigheden, er sugeevnen med tiden blevet ringere og ringere.

Men efter et besøg af Kim’s Ventilationsrens, er alle rør nu helt fri for skidt og lugten fra diverse permanent væsker forsvundet. Samtidig har jeg også fået et bedre indeklima.

Jeg kan derfor varmt anbefale alle mine kollegaer at gøre det samme.

Med venlig hilsen
Winnie Andersen

Stephan Lundgren

Efter vi overtog nøglen til vores nye hus i 2010, har der ikke været foretaget nogen former for rensning af ventilations-anlægget, som langsomt er blevet mere og mere tilstoppet. Dette påvirkede udluftningen på badeværelset, hvor damp fra brusebad længe hang i luften.

Derfor kontaktede vi DanskVentilationsrens.dk, som foretog en grundig rensning af alle rør, filtre og loftspjæld.

Herefter har vi igen fået et velfungerende ventilationsanlæg, som tilmed blev indreguleret påny.

Med venlig hilsen

Stephan Lundgren

Thomas Utne

De er rigtig gode til at rense genvindingsanlæg til perfektion.