Skimmelsanering i København, Odense, Esbjerg, Aarhus og Aalborg

Skimmelsvampe er en stor del af det naturlige kredsløb i naturen. Derfor findes der stort set altid skimmelsvamp i luften i boliger og på arbejdspladser. De fleste skimmelsvampe er ufarlige for os mennesker. Der findes nemlig kun tre skimmelsvampe, der producerer såkaldte svampetoksiner.

Det er disse svampetoksiner, der giver et dårligt indeklima, og som kan give både gener og ubehag hos de personer, der opholder sig i lokalet. Det er derfor altid godt at forebygge vækstbetingelserne for skimmelsvampe.

Forebyggelse imod skimmelsvampe sker blandt andet ved at holde bygninger og lokaler rene og tørre. Det kan nemt klares ved hjælp af boligventilation eller et ventilationsanlæg, der sørger for et rent indeklima.

Danskventilationsrens.dk er specialister i at sørge for et rent indeklima hos både private og erhverv ved hjælp fra blandt andet ventilationsrens.

Vil du have et tilbud?

Hvad er prisen på fjernelse af skimmelsvamp?

Prisen, på at få fjernet skimmelsvamp, kan være en bekostelig affære. Derfor anbefaler vi hos Danskventilationsrens.dk, at der i stedet installeres et ventilationsanlæg, således at problemet med skimmelsvampe aldrig opstår.

Selvom der er installeret et ventilationsanlæg i boligen, etagebyggeriet eller på arbejdspladsen, kan der stadig opstå skimmelsvamp, hvis der er fejl på anlægget, eller hvis anlægget ikke vedligeholdes:

N

Forkert projektering af ventilation

N

Manglende ventilationsrens

N
N

Med mere

Få hjælp til bekæmpelse af skimmelsvamp i kælder, lejlighed og hus

Få hjælp af Danskventilationsrens.dk til bekæmpelse af skimmelsvamp i kælderen, lejligheden eller huset. Vi er eksperter i at finde den korrekte løsning, så der altid er et rent og sundt indeklima.

Med et ventilationsanlæg undgås følgende:

N

Risikoen for, at der opstår skimmelsvamp

N

Risikoen for at udvikle astma og allergi

N

At møbler og tøj får råd og mug

N

Hoste

N

Lugtgener

N

Pudsafskalning

Undgå skimmelsanering med effektiv ventilation

At få skimmelsvamp inden for dørene kan være et meget omfattende problem for boliger, skoler, institutioner og på arbejdspladser. Hvis angrebet af skimmelsvamp er massivt, er det nødvendigt at lukke helt af for områderne i en længere periode for at få bugt med skimmelsvampen.

Skimmelsvampe er mikroskopiske svampe, der danner millionvis af sporer, som er i luften ligesom pollen. Den typiske synder til, at skimmelsvampesporerne kommer i luften, er manglende ventilering. Derfor er et ventilationsanlæg ikke til at komme udenom i forbindelse med bekæmpelse af skimmelsvamp.

Personer, der opholder sig i et lokale med skimmelsvamp, kan få følgende symptomer:

N

Hovedpine

N

Kvalme

N

Koncentrationsbesvær

N

Svimmelhed

N

Hudirritation

N

Luftvejsinfektion

N

Irritationer af slimhinder i øjne, næse og svælg

N

Udmattende træthedsfølelse

N

Med mere

Der er desuden risiko for at udvikle astma og allergi, hvis man opholder sig i længere tid i lokaler, der er angrebet af skimmelsvamp.

Hvad er prisen på bekæmpelse af skimmelsvamp med et ventilationsanlæg?

Prisen på bekæmpelse af skimmelsvamp med et ventilationsanlæg afhænger af diverse faktorer. Det kommer blandt andet an på størrelsen af ventilationsanlægget, samt om der ønskes en efterfølgende abonnementsaftale.

Med en abonnementsaftale hos Danskventilationsrens.dk sikres I, at ventilationsanlægget virker optimalt hele tiden. Vi kommer nemlig helt automatisk forbi for at udføre en ventilationsservice og foretager også gerne en ventilationsrens, når der er brug for det.

Kontakt os for at få en pris på skimmelsanering i København og resten af Danmark

Danskventilationsrens.dk ved, hvor vigtigt det er med et sundt indeklima.

Vi sætter derfor en stor ære i at sørge for sunde indeklimaer i boliger, etagebyggeri, på arbejdspladser, på skoler m.m. Få en uforpligtende snak med os på tlf. 92 82 20 30.

Vi har hjulpet mange kunder i København, Odense, Esbjerg, Aarhus, Aalborg, ja faktisk hele Jylland, Sjælland og på Fyn.

Vil du ringes op?

Udtalelser fra kunder:

Michael Hedelund

Hvad skal jeg næsten sige – andet end tusind tak!!
Uha, det siger næsten sig selv, det kan ikke være sundt at have sådan nogle rør siddende lige over hovedet.

Lærke kunne mærke ventilationen i bruserummet på gæstebadeværelset – og så duggede spejlet ikke for første gang i …..mange år.
Jeg selv sov fra 23 til 6.30 uden at vågne i løbet af natten. Det kan være tilfældigt, men jeg håber det ikke.

Mon ikke jeg kan finde en kunde eller 2 til dig.

Winnie's Hårgalleri

Jeg driver en frisørsalon, hvor der er installeret sugearme ved 3 betjeningspladser.

Selvom der har været skruet helt op for hastigheden, er sugeevnen med tiden blevet ringere og ringere.

Men efter et besøg af Kim’s Ventilationsrens, er alle rør nu helt fri for skidt og lugten fra diverse permanent væsker forsvundet. Samtidig har jeg også fået et bedre indeklima.

Jeg kan derfor varmt anbefale alle mine kollegaer at gøre det samme.

Med venlig hilsen
Winnie Andersen

Stephan Lundgren

Efter vi overtog nøglen til vores nye hus i 2010, har der ikke været foretaget nogen former for rensning af ventilations-anlægget, som langsomt er blevet mere og mere tilstoppet. Dette påvirkede udluftningen på badeværelset, hvor damp fra brusebad længe hang i luften.

Derfor kontaktede vi DanskVentilationsrens.dk, som foretog en grundig rensning af alle rør, filtre og loftspjæld.

Herefter har vi igen fået et velfungerende ventilationsanlæg, som tilmed blev indreguleret påny.

Med venlig hilsen

Stephan Lundgren

Thomas Utne

De er rigtig gode til at rense genvindingsanlæg til perfektion.