44 92 25 85

Rensning af tørretumblere

Dansk Ventilationsrens tilbyder rensning af tørretumblere for boligselskaber og andre ejendomme med fælles vaskeri.​

Regelmæssig tørretumbler rensning sikrer, at tørretumbleren fungerer, som den skal, og at den bedst mulige økonomiske besparelse opnås.

Lyst til at høre mere – ring til os på: 44 92 25 85

Fordele ved rensning af tørretumbler

Ved tørretumbling ryger meget snavs og fnug forbi fnugfiltret og ud i kanalerne. Det skaber et modtryk i tørretumbleren, og det betyder, at den bruger meget unødvendig energi på at drive luften ud gennem tumbleren og kanalerne.

​Når tørretumbleren er renset, fungerer den optimalt, hvilket giver en markant besparelse på el. Derudover er der en risiko for, at tørretumbleren brænder sammen, hvis modtrykker bliver for stort. Regelmæssig resning af tørretumbler er med andre ord sund fornuft på alle leder og kanter.​

Rensning af enhver tørretumbler

Hos Dansk ventilationsrens har vi stor erfaring med rensning af en bred vifte af tørretumblere, som blandt andet tæller nogle af de største leverandører på markedet. Her kan eksempelvis nævnes Miele.

​Vi udarbejder gerne en fast aftale med jer, hvor vi kommer en gang årligt eller efter behov. Regelmæssig rensning af tørretumbler sikrer jer, at tørretumblerne altid virker, som de skal.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på tørretumbler resning. Kontakt os for at høre mere.​

Få uforpligtende tilbud på rensning af ventilationsanlæg

Inden opgavens start kommer vi gerne ud til jeres ejendom og ser på det forestående arbejde, så vi opnår en fælles forståelse for projektet. Det er med til at sikre det bedst mulige resultat. Vi sørger naturligvis altid for at rydde pænt op efter os.

Kontakt os på telefon 44 92 25 85 eller e-mail marc@danskventilationsrens.dk for et godt, gratis og ganske uforpligtende tilbud på rensning og service af ventilationsanlæg eller klik jer videre her på siden, hvis I ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde.

Kontakt os for tilbud