Få et sundt og rent indeklima i København, Odense, Esbjerg, Aarhus, Aalborg, ja faktisk hele Sjælland, Fyn og Jylland

Det er vigtigt for alle, at befinde sig i et sundt og rent indeklima, da det har stor betydning for vores sundhed og helbred. Til daglig tænker vi ikke over, at der rent faktisk er en masse partikler i luften, som ikke er sundhedsfremmende.

Et dårligt indeklima gør os syge. Det er uanset, om det dårlige indeklima er på arbejdspladsen, i institutioner eller i vores egen bolig. Et synligt tegn, på et dårligt indeklima, er eksempelvis skimmelsvamp. Mange andre faktorer giver også et dårligt indeklima. Fælles for disse faktorer er, at de ikke kan ses, men kun kan måles.

Vil du have et tilbud?

Et rent indeklima er vigtigt for både børn og voksne

Både børn og voksne har brug for et sundt og rent indeklima, uanset hvor de tilbringer det meste af dagen. Der, hvor mange af os opholder os i løbet af dagen, er på arbejdspladser, i skoler eller i børneinstitutioner. Derudover tilbringer vi en del tid i vores eget private hjem.

Derfor er det vigtigt at sætte fokus på disse områder, når det kommer til et rent indeklima. I en tid, hvor vi hele tiden snakker om klimaforandringer, er disse tre steder værd at kigge nærmere på.

N

Indeklimaet på skoler

N

Indeklima og arbejdsmiljø

N

Indeklimaet i hjemmet

Vidste du, at der i øjeblikket er strengere krav til indeklimaet i en grisestald, end der er til et klasselokale? Ifølge undersøgelser betyder dette, at 9 ud af 10 skoler har et dårligt indeklima. Det indebærer, at elever og lærere ikke har de mest optimale forhold i forbindelse med den læring, der foregår i et klasselokale.

Lærere og elever, der befinder sig i et dårligt indeklima, oplever ubehag som:

N

Tørre slimhinder

N

Hudirritation

N

Hovedpine

N

Hoste

N

Hæshed

N

Træthed

N

Kvalme

N

Flere sygedage

N

Koncentrationsbesvær

N

Irritation af næse, svælg og øjne

Forbedring af indeklima på arbejdspladsen herunder på kontoret

Vi opholder os det meste af dagen på arbejdet. Mange jobs foregår indendørs såsom på et kontor, en uddannelsesinstitution, autoværksteder, frisørsaloner m.m. Er indeklimaet ikke rent, får medarbejderne naturligvis også de førnævnte gener ved at gå på arbejde.

Alle symptomer giver ineffektive medarbejdere og langt flere sygedage for den enkelte. Det kan derfor være en økonomisk gevinst for en virksomhed at investere i et ventilationsanlæg. Danskventilationsrens.dk hjælper gerne skoler, institutioner og arbejdspladser til en forbedring af indeklimaet.

Ventilation og indeklima i hjemmet

Det er et must, at indeklimaet er i top på skoler, i institutioner og på arbejdspladser. Et andet sted, hvor indeklimaet er ligeså vigtigt, er i hjemmet. Ligegyldigt om du bor i hus, på en landejendom eller i et etagebyggeri er det vigtigt at have et sundt og rent indeklima.

Vi opholder os alle sammen meget i hjemmet, hvorfor et ventilationsanlæg i egen bolig i den grad også kan bidrage til sundhed. Hos Danskventilationsrens.dk hjælper vi både med montering af ventilationsanlæg, ventilationsrens, ventilationsservice m.m.

Bedre indeklima med ventilation – En effektiv støvfjerner

Problemer med indeklimaet kan blandt andet løses ved en god udluftning flere gange om dagen. Denne udluftning er de fleste af os dog ikke gode nok til at få gjort. Derudover medfører det ofte træk og øgede varmeudgifter.

Et ventilationsanlæg har ikke disse gener, og så foregår det helt af sig selv døgnet rundt. Ventilationsanlægget fjerner støvpartikler og andet, der ikke er godt for vores indeklima. Hos Danskventilationsrens.dk hjælper vi gerne med at finde frem til det perfekte ventilationsanlæg.

Få hjælp til et godt indeklima i København, Odense, Esbjerg, Aarhus, Aalborg, ja faktisk hele Sjælland, Fyn og Jylland

Skal Danskventilationsrens.dk stå for forbedringen af jeres indeklima? I er mere end velkomne til at henvende jer til os, så vi kan få en uforpligtende snak om jeres planer på tlf. 92 82 20 30, 92 82 20 31 (Sjælland), 92 82 20 32 (Fyn) eller 92 82 20 33 (Jylland).