Professionelt ventilationsfirma i Vejle, Kolding og Fredericia

Hos Danskventilationsrens.dk har vi specialiseret os i alt inden for ventilation bl.a. ventilationsrens samt montering og service af ventilationsanlæg. Derfor er vi en kompetent og erfaren samarbejdspartner, når ventilationsanlægget eller genvindingsanlægget skal serviceres, renses eller monteres.

Med vores mange års erfaring har vi ekspertisen og styrken til både at varetage store og små opgaver. Det kan være renseopgaver for både skoler, hospitaler, autoværksteder, møntvaskerier eller privatboliger.

Dermed samles alle behov uanset opgave for ventilationsløsninger hos Danskventilationsrens.dk, så vi hurtigt og effektivt kan hjælpe vores kunder med at opnå et optimalt indeklima.

Få hjælp til ventilationsmontage og indregulering af ventilationsanlæg

Efter montering af et ventilationsanlæg, tilbyder vi også, indregulering af ventilation. En indregulering finder sted, når et ventilationsanlæg skal startes op for første gang. På den måde sikres det, at de korrekte luftmængder er i de forskellige rum med det lavest mulige energiforbrug samt tryk.

Hos Danskventilationsrens.dk er en indregulering af et ventilationsanlæg en naturlig og lovpligtig del af monteringen, hvorfor vi gladeligt hjælper med dette som en del af vores ydelser. Det er sådan, at vi sikrer, at det nye ventilationsanlæg fungerer på den mest optimale måde.

Vi hjælper både kunder, der ønsker indregulering af anlægget som en del af monteringen, og vi tilbyder naturligvis også vores service til andre kunder, der har oplevet problemer med anlægget.

Vil du have et tilbud?

Ventilationsfirma i Jylland heriblandt Vejle, Kolding og Fredericia –Rensning og service af ventilationsanlæg til alle behov

Vi tilbyder rensning og service af ventilationsanlæg og tørretumblere til alle behov. Vi hjælper både med ventilation i huset, kontoret, skolen, værkstedet m.fl., da vi mener, at alle har ret til et godt indeklima.

Under rensningen og servicen sørger vi for, at ventilationsanlægget fungerer korrekt. Ved regelmæssigt at få udført en rensning eller service af ventilationsanlægget, kommer I store problemer og eventuelle skader i forkøbet. At udføre opgaver med fokus på kvalitet er noget, vi lægger vægt på, og vi går aldrig på kompromis med veludført og effektivt arbejde.

Få et bedre indeklima med hjælp fra ventilationsrens

At få monteret et ventilationsanlæg eller få hjælp til udsugning er første skridt på vejen til et godt indeklima. Efterfølgende er det vigtigt med en jævnlig ventilationsrens såsom rensning af ventilationskanalerne og rør. Vi hjælper også gerne med udskiftning af godkendte filtre.

Med udsugning og et ventilationsanlæg undgås der fugtskader, skimmelsvamp m.m., hvilket sikrer et mere behageligt og sundere indeklima. Det er dog ikke kun en fordel for indeklimaet, da det også er mere økonomisk. Det giver dig og din bolig en energibesparelse, dvs. du sparer penge, når dit anlæg er rent og indreguleret.

Det er naturligvis muligt at forbedre indeklimaet ved at lufte ud dagligt flere gange om dagen. Men med et effektivt ventilationsanlæg bliver luften skiftet ud hurtigt og automatisk.

Undersøgelser viser, at et sundt indeklima ikke mindst er optimalt i privatboliger, men også er en fordel på både arbejdspladser og skoler samt andre institutioner.

På arbejdspladser sørger et godt indeklima for, at medarbejderne yder mere, er mere effektive og innovative samt har færre sygedage, mens elever ikke vil opleve mistrivsel og koncentrationsbesvær i samme grad. Det er derfor vigtigt med et ordentligt luftskifte.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud fra et alsidigt ventilationsfirma i Vejle, Kolding og Fredericia

Ring på tlf. 92 82 20 30 og snak med et kompetent ventilationsfirma, der varetager ventilationsopgaver i hele Jylland.

Vi kan svare på alle relevante spørgsmål i forhold til ventilation og indeklima samt hjælpe med at finde frem til den rette løsning for jer.

Vi har udført ventilationsopgaver i Fredericia, Vejle og Kolding samt resten af Jylland og Vestjylland herunder bl.a. Ribe, Hvide Sande, Varde, Ringkøbing, Esbjerg, Skanderborg, Vejen, Herning, Silkeborg, Århus, Aarhus og Horsens.

Vil du ringes op?

Udtalelser fra kunder:

Michael Hedelund

Hvad skal jeg næsten sige – andet end tusind tak!!
Uha, det siger næsten sig selv, det kan ikke være sundt at have sådan nogle rør siddende lige over hovedet.

Lærke kunne mærke ventilationen i bruserummet på gæstebadeværelset – og så duggede spejlet ikke for første gang i …..mange år.
Jeg selv sov fra 23 til 6.30 uden at vågne i løbet af natten. Det kan være tilfældigt, men jeg håber det ikke.

Mon ikke jeg kan finde en kunde eller 2 til dig.

Winnie's Hårgalleri

Jeg driver en frisørsalon, hvor der er installeret sugearme ved 3 betjeningspladser.

Selvom der har været skruet helt op for hastigheden, er sugeevnen med tiden blevet ringere og ringere.

Men efter et besøg af Kim’s Ventilationsrens, er alle rør nu helt fri for skidt og lugten fra diverse permanent væsker forsvundet. Samtidig har jeg også fået et bedre indeklima.

Jeg kan derfor varmt anbefale alle mine kollegaer at gøre det samme.

Med venlig hilsen
Winnie Andersen

Stephan Lundgren

Efter vi overtog nøglen til vores nye hus i 2010, har der ikke været foretaget nogen former for rensning af ventilations-anlægget, som langsomt er blevet mere og mere tilstoppet. Dette påvirkede udluftningen på badeværelset, hvor damp fra brusebad længe hang i luften.

Derfor kontaktede vi DanskVentilationsrens.dk, som foretog en grundig rensning af alle rør, filtre og loftspjæld.

Herefter har vi igen fået et velfungerende ventilationsanlæg, som tilmed blev indreguleret påny.

Med venlig hilsen

Stephan Lundgren

Thomas Utne

De er rigtig gode til at rense genvindingsanlæg til perfektion.