Boligselskaber – rensning af ventilationsanlæg​

Ventilationsanlæggene i et boligselskab påvirker mange lejere, og derfor er det vigtigt at sikre, at anlæggene til enhver tid virker optimalt.

Med regelmæssig rensning af ventilationsanlæg tilsikres optimal udnyttelse af ejendommens ventilationsanlæg. Det giver et godt indeklima året rundt, hvilket betyder gladere beboere og færre store skader på ventilationsanlægget.

Vil du have et tilbud?

Tilfredse kunder

Dansk Ventilationsrens har gennem tiden udført service på og rensning af ventilationsanlæg for en lang række forskellige boligselskaber.

​Vi har mange tilfredse kunder på grund af den kvalitet, vi leverer, og fordi vi altid sørger for god tilrettelæggelse samt tager hensyn til den enkelte beboer når vi udfører rensning af boligens ventilation.

​Derudover tilbyder vi dokumentation på det udførte arbejde i form af billeder og målerapporter, så I til enhver tid har en sikkerhed for det arbejde, vi udfører.​

En skræddersyet aftale om rensning af ventilationsanlæg

Vi udarbejder gerne en fast servicekontrakt, hvor vi løbende tilsikrer rensning af ventilationsanlæggene, så I altid er sikre på at alle i ejendomme har optimal ventilation​

Alt efter ventilationsanlæg skræddersyr vi en aftale med jer, som passer til anlæggets behov i den pågældende ejendom.

​Dansk Ventilationsrens kan indgå i jeres løbende vedligeholdelsesplaner.

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud på ventilationsanlæg rensning.​