Veluddannede fagfolk til ventilationsmontage og installation af ventilationsanlæg

Får I luftet nok ud i jeres bolig, på arbejdspladsen eller i institutionen? Det gør de fleste som regel ikke. Dette indebærer, at der er et dårligt indeklima, der hvor I opholder jer.

Et dårligt indeklima har flere konsekvenser, såsom ineffektivitet, et skrantende helbred samt flere sygedage. Derfor er det mest optimale, at få installeret og monteret et ventilationsanlæg.

Hos Danskventilationsrens.dk er vi veluddannede fagfolk, der hjælper vores kunder med at få installeret ventilationsanlæg. Vi rådgiver og vejleder gerne gennem hele processen med henblik på at levere det bedste resultat.

Privat- eller erhvervsmæssig installation og montering af ventilationsanlæg

Vi stiller gerne vores viden og ekspertise til rådighed, hvad enten det er i privat- eller erhvervsmæssig sammenhæng, der skal monteres et ventilationsanlæg.

Vi har stor erfaring med at montere ventilationsanlæg både i nybyggeri og i allerede eksisterende bygninger. Al arbejde bliver altid udført i forhold til Bygningsreglementet.

Vi varetager både store såvel som små opgaver. I skal derfor være velkomne til at give os et kald, hvad enten I har brug for ventilationsmontage, ventilationsrens, ventilationsservice m.m.

Vil du have et tilbud?

Vigtigheden af boligventilation og industriventilation – ventilationsrens hos private og erhverv

Der er mange gode grunde til at få et ventilationsanlæg i egen bolig eller på arbejdspladsen. En af de vigtigste grunde er et rent indeklima. Et rent indeklima sørger for, at husets beboere og medarbejderne på arbejdspladsen får et bedre helbred uden gener og ubehag. Kort sagt giver et godt indeklima færre sygedage.

Boligventilation sikrer, at den friske luft kommer ind og cirkulerer rundt i jeres bolig. Dette gør, at luften er sund at opholde sig i. Samtidigt kan det være med til at forhindre fugtdannelse i boligen.

Ventilering kan ske på følgende måder:

N

Naturlig ventilation

N

Mekanisk ventilation 

N

Balanceret mekanisk ventilation

Ved installation af en effektiv industriventilation højnes medarbejderes fysiske og psykiske trivsel. Det betyder, at medarbejderne har færre sygedage. Men det betyder også, at medarbejderne er langt mere effektive og produktive.

Industriventilation er ikke kun en fordel for mennesker. Den sørger ligeledes for, at produkter i en lagerhal eller maskiner på et værksted har optimale vilkår, så de holder længere.

For at bibeholde ventilationsanlæggets effektivitet, er det nødvendigt med en regelmæssig ventilationsrens, hvilket Danskventilationsrens.dk naturligvis også kan stå for.

Lad os hjælpe med både ventilationsmontage og ventilationsservice

Sammen med Danskventilationsrens.dk er det muligt at komme hele vejen rundt om et ventilationsanlæg. Vi hjælper gerne med hele processen, der ligger i at have et ventilationsanlæg.

Vi tilbyder:

N

Rådgivning om valg af ventilationsanlæg

N

Installation af anlægget

N

Ventilationsrens

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på ventilationsmontage og opsætning af ventilation

Ved et samarbejde med os får du en partner, der ikke går på kompromis med kvaliteten af arbejdet. Vi tænker nyt og anderledes, og gør gerne en ekstra indsats for at finde en løsning, der matcher projektets art. Lyder det interessant eller er der spørgsmål, der skal besvares, sidder vi klar på tlf. 92 82 20 30, 92 82 20 31 (Sjælland), 92 82 20 32 (Fyn) eller 92 82 20 33 (Jylland).

Vi har hjulpet kunder i København, Odense, Esbjerg, Aarhus, Aalborg, ja faktisk hele Sjælland, Fyn og Jylland!