44 92 25 85

Service af ventilationsanlæg

Når ventilationsanlægget skal renses, er Dansk Ventilationsrens jeres professionelle samarbejdspartner. Vi rykker ud til store som små opgaver i Skovlunde, Lyngby og hele København, dertil tilbyder vi en fast aftale om service af ventilationsanlæg. Rensning af anlægget minimum en gang hvert andet år er anbefalelsesværdigt, da det sikrer, at anlægget virker optimalt til gavn for medarbejdernes sundhed og velvære.

Få uforpligtende tilbud på rensning af ventilationsanlæg

Inden opgavens start kommer vi gerne ud til jeres ejendom og ser på det forestående arbejde, så vi opnår en fælles forståelse for projektet. Det er med til at sikre det bedst mulige resultat. Vi sørger naturligvis altid for at rydde pænt op efter os.

Kontakt os på telefon 44 92 25 85 eller e-mail marc@danskventilationsrens.dk for et godt, gratis og ganske uforpligtende tilbud på rensning og service af ventilationsanlæg eller klik jer videre her på siden, hvis I ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde.

Kontakt os for tilbud

Økonomiske fordele ved regelmæssig service af ventilationsanlæg

Et godt indeklima er med til at mindske sygdommen på arbejdspladsen, hvilket betyder, at der kan være store økonomiske fordele i at sørge for regelmæssig rensning af ventilationsanlægget. En aftalte om fast service af ventilationsanlæg tilsikrer den nødvendige regelmæssighed.

​Dansk Ventilationsrens kan både stå som hovedansvarlig for rensningsopgaven og som underentreprenør. Vi har et tæt samarbejde med nogle af Danmarks største entreprenører og andre ventilationsvirksomheder, som vi er i tæt dialog med på større opgaver.

​På vores referenceliste kan du se et udpluk af vores samarbejdspartnere.

Lyst til at høre mere – ring til os på: 44 92 25 85

Vi klarer licitationsopgaven

Vores ekspertise tilbyder vi også i forbindelse med licitationsopgaver, hvor vi håndterer en bred vifte af projekter for alle typer kunder. Ved alle opgaver udarbejder vi naturligvis dokumentation i form af billeder og målerapporter.

Lad Dansk Ventilationsrens stå for ventilationsanlægget, hvis I vil være sikre på en fornuftig pris. Vi kender markedet, og derfor ved vi, hvor vigtigt det er at kunne tilbyde høj kvalitet og god service til lave priser.

Kontakt os og hør mere

​Vi udarbejder gerne en fast kontrakt som tilsikrer løbende service af Jeres ventilationsanlæg. Kontakt os på e-mail marc@danskventilationsrens.dk eller telefon 44 92 25 85 for et gratis og uforpligtende og eventuelt hør mere om mulighederne for ventilationsanlægservice.