44 92 25 85

Ventilations-rensning i villaer​

Ventilationsrensning tilsikrer god ventilation derigennem opretholdeles et sundt indeklima. Et sundt indeklima giver bedre velvære i dagligdagen samtidig med, at risikoen for sygdom mindskes.

Lyst til at høre mere – ring til os på: 44 92 25 85

Stor erfaring

Dansk Ventilationsrens har stor erfaring inden for villaventilation, for vi kan hjælpe dig med alt fra rensning af anlæg og varmeflader til udskiftning af filtre. Vi håndterer store såvel som små opgaver.

​Vi tilbyder en fast serviceaftale, hvor vi udfører ventilationsrensning en gang hvert andet år eller efter behov.

Ventilationsrensning sikrer et optimalt indeklima​

Ved at sørge for regelmæssig rensning af anlægget sikrer du dig, at hjulet i anlægget er rent, hvilket betyder, at motoren arbejder hurtigere og kan flytte mere luft.

​Det garanterer et optimalt indeklima samtidig med, at motoren burger mindre el, hvilket således også giver en økonomisk gevinst.

Ønsker du at høre mere om, hvad vi tilbyder inden for ventilationsrensning, hører vi gerne fra dig allerede i dag., så vi kan tage en snak om din forestående opgave.​​

Få uforpligtende tilbud på rensning af ventilationsanlæg

Inden opgavens start kommer vi gerne ud til jeres ejendom og ser på det forestående arbejde, så vi opnår en fælles forståelse for projektet. Det er med til at sikre det bedst mulige resultat. Vi sørger naturligvis altid for at rydde pænt op efter os.

Kontakt os på telefon 44 92 25 85 eller e-mail marc@danskventilationsrens.dk for et godt, gratis og ganske uforpligtende tilbud på rensning og service af ventilationsanlæg eller klik jer videre her på siden, hvis I ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde.

Kontakt os for tilbud